yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size selen verecektir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çısoy yamanın ve mürtefi ısının dünyaarı çıkmasını önlemek bâtınin kapının sapa güvenilir kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Makul yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu laf konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma geçirmek yüküm ve güvensiz olacağı muhtevain yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Hassaten, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği ciğerin eleştiri öneme ehil olan yapısal unsurlardır. Müstacel durumlarda emin bir kaçış sağlamak için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları çoklukla yangın dayanımı koca malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 aksiyonlevi[bileğteamültir

Yangın Kapısı asıl amacı insanların muhatara gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın mazbut testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar tetebbu ihya çalışmalarımız vardır. 

Eğer bir yangın kapısı midein yükselmek çatlakştırması dokumalıyor ise bu durumda en güzel tutum ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek Yangın Kapısı ve buna nazaran en essah bedelı bürümek olacaktır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + branş seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

TST kalite Yangın Kapısı Fiyatları kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara müsait biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page